Colage ALEX

В колоритната и изискана обстановка на Военния Клуб в София, посетителите дегустираха класни и иконични вина на избата, като новото вино от Колекционната ни серия – Тамянка Колекшън реколта 2023 – TAMYANKA Single Vineyard. Освен емблематичната Тамянка, винените ценители оцениха високо и други ароматни бутилки от серия Колекшън – Гъмза Томас, Ева кюве, Ирис бял бленд, Шардоне барик, както и любимите за мнозина Премиум Шато Бургозоне Вионие,  Пино Ноар, Есперанто, Марселан и др.

За нас събитието е специално, тъй като зад създаването на вината Бургозоне стои силната енергия на три поколения жени, а дамското присъствие в екипа е повече от убедително.

Форумът на Жените във виното в България е единственото по рода си винено изложение у нас и в Европа, което показва истинската значимост на ЖЕНАТА в света на ВИНОТО, а дамите от винения бранш в България отдавна са посланички на българското вино в страната и чужбина.

Уникалното изложение събира най-доброто от дамите във виното неслучайно – жените енолози в България са повече от мъжете и тази уникална ситуация със сигурност заслужава специално изложение, на което да се покажат  изключителни вина, създадено от жени.