За трета поредна година с радост партнираме на филмовия фестивал „Master of Art“. Седмото издание на любимия фестивал за документално кино за изкуство започна с препълнени зали, а вината на Бургозоне придадоха елегантен привкус на тържественото откриване в София. Официален старт на вечерта в кино „Люмиер“ даде един от тазгодишните хитове, американският филм  „Кърт Вонегът – неподвластен на времето“.

С изключителна селекция от над 45 филма „Master of Art“ за пореден път ще отдаде почит на изкуствата, а сред бисерите тази година са „Кубрик за Кубрик“, тематичната програма „Италиански ренесанс“ с филми за Микеланджело, Рафаело, Тинторето, Леонардо и Братя Карачи, „Уфици отвътре“ за знаменитата художествена галерия във Флоренция, както и български заглавия и др.

В знак на съпричастност и подкрепа с украинския народ тази година е представена специална програма с украински филми –– „Фокус Украйна“.

„Master of Art“  е единственият в Източна Европа Международен Филмов Фестивал за документални филми и вдъхновяващи истории за изкуството

Нека изкуството бъде с вас!