Благотворителната инициатива „Вечер на добродетелите” от фондация „За нашите деца” съществува вече 10 години. Фондацията предоставя професионални социални услуги за най-уязвимите деца в ранна възраст чрез насърчаване на постоянни и сигурни семейни отношения и интензивна стимулация, благодарение на която те да учат активно за света около тях и да разкриват своя потенциал.

Гостите на събитието бяха посрещнати с вино Ирис Съзидание на семейна бутикова изба „Шато Бургозоне”, което беше сервирано на коктейла.
По традиция, както всяка година, се проведе търг с ценни и атрактивни предмети с висока емоционална стойност. Водещ на търга беше Игор Марковски, а сред участниците на събитието бяха Мариана Попова, Детски хор на БНР, Балет Арабеск, Димитър Атанасов и Христо Младенов, Людмил Ангелов и други.

Партньор и дарител на юбилейното издание е и семейна бутикова изба „Шато Бургозоне”. За благотворителния търг избата дари трилитрова бутилка купаж Кюве Филип, реколта 2015г. Тя е ръчно бутилирана, ръчно затворена с френски восък, който позволява дълго съхраняване и е в тираж от само 10 броя. Първият купаж от Каберне совиньон, Марселан и Сира, е създаден през 2014 г., по случай появата на нов член в семейството на собствениците – семейство Маринови.

Към даренията за търга също беше и Шато Бургозоне Шардоне Премиум 2009 г. – първото българско бяло вино с Голям златен медал от Световния конкурс в Брюксел и с 90 точки от Wine Enthusiast в САЩ. Това е най-награждаваното българско бяло вино с общо 6 златни медала за 6 последователни реколти на престижния световен конкурс. Това рядко колекционерско вино от 2009 г. е съхранявано при специални условия и е извадено от семейния резерв на бутиковата изба.

„Едно от вината, които дарихме за търга е рядко колекционерско вино, а останалите не отстъпват по неповторим вкус и качество. За нас е чест да бъдем партнъори на събитие с толкова значима кауза” – споделя Стефан Маринов, собственик на семейна бутикова изба „Шато Бургозоне”.

Събраните средства от 181 940 лв. ще бъдат предоставени на двата комплекса за ранно детско развитие в София и Пловдив и ще подпомогнат 800 деца от 0 до 7 години и техните семейства.